2004/05/26

Dan denk ik aan Brabant want daar brandt nog licht.

Speakers open, en dan dit gewoon een keer of vijf draaien. (via)

2004/05/21

Soldaat van Oranje

In de VS hebben ze Westpoint, en wij hebben de KMA in Breda. Neerlandsch toekomst op militair gebied wordt hier opgeleid. Zo studeert ook de Bestenaar Patrick Smits hier. Hij laat ons via zijn website zien dat wij niet bang hoeven te zijn voor een tweede Srebrenica, onze militaire toekomst is gewaarborgd.

2004/05/14

Echte Brabander

Twijfelt u aan het feit of u wel een echte Brabander bent? En houdt u er terdege rekening mee dat u toch een mislukte Nederlander bent, en wel in de vorm van een halvegare Limburger of een schraperige Zeeuw. Nou dan kunt u gewoon even dit lijstje checken en u weet binnen een paar seconden of u eigenlijk wel een volwassen en volwaardige wereldburger bent.

2004/05/09

ET....Het bewijs

Al jaren lang is de mensheid bezig om het bewijs te leveren dat er buitenaards leven is. En laat nu net een Brabander (het medium Robbert van den Broeke) met het onomstotelijke bewijs komen. (via)

2004/05/03

Toeristische (tip)

Wilt u komende zomer uit in ons eigen Brabant, en u zoekt een keer eens iets anders dan 'de Efteling' of 'het land van Ooit'............ Dan is deze attractie in het rustieke Valkenswaard misschien wel iets voor u. (NSFW)